Eljött az idő

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd életed alakulását!

Bármit elérhetsz – megkaphasz – csak tudni kell – hogyan.

Mi tudjuk a hogyant....!


Amit kapsz az több mint:

jóslás vagy kártyavetés, jóvőbelátás.


Komplett helyzetelemzést kapsz, megértésekkel – tanácsokkal, valós megoldásokkal. Életed bármilyen kilátástalan területén melletted állunk és segítünk. Nem vagy egyedül!
 

Minden tudásunkkal és képességükkel melletted vagyunk – ha a fejed fölött a hullámok összecsapnak – ránk számíthatsz.

 

Olyan hatékony módszerekkel segítünk,

amit SEHOL MÁSHOZ NEM KAPSZ MEG.

 

A Létezés több síkján egyszerre dolgozunk

Fizikai- asztrál és mentál síkon – ezért számunkra nincs akadály.
Mi felkutatjuk és MINDIG MEGTALÁLJUK

a legtökéletesebb megoldásokat!

Itt az idő, hogy precíz, együttműködő,

és megértő MÁGUS- JÓS dolgozzon neked!

Bejelentkezés: 06 30 975 8133

Szeretettel meghívlak egy különleges mágikus, meditációra – ami táplálékául szolgál testnek-léleknek és szellemnek.

 

Az élet tele van stresszel, aggódással és félelemmel. Mindenki fél, retteg valamitől. Negatív érzések, gondolatok, szavak gyötrik, pusztítják le az életminőségét.

A legerősebb negatív érzések – a düh, csalódottság, féltékenység, irigység, aggódás, harag, kétségbeesés. Mindez egy negatív ártó program, ami befolyásolja életeled – és mindig negatív irányba.

A legtöbb ember nem tud önállóan megküzdeni démonjaival, rossz érzéseivel. Nem képes uralkodni felettük, mert azok sokkal erősebbek nála. Minden negatív érzésdet a FÉLELEM TÁPLÁLJA és erősíti benned. A félelem számtalan megnyilvánulási folyamata teheti tönkre párkapcsolatodat, anyagi helyzetedet, egészségi állapotodat, emberi kapcsolataidat, munkádal, életedet.

 

Ezen a különleges, mágikus meditáción olyan erőteljes pozitív energiát juttatok be testedbe-lelkedbe-szellemedbe, amely beragyodja és feltölti azt csodálatos szeretettel, elfogadással, nyugalommal. Ez a tiszta, őszinte szeretet energia képes felvenni a harcot a legbántóbb démonjaiddal is.

 

Ezen a mély, tisztító meditáción feloldódnak és kitisztulnak negatív érzéseid, gondolataid. Életedet negatívan befolyásoló, ártó mélyen futó programjaid. Életedben csodás nyugalom, elfogadás, szeretet áramlik és megtisztulsz a bántó energiáktól.

 

Meditáció és Ima egyben a legerősebb, tiszta energiákkal dolgozom.

Ha valós megoldásokat keresel, valós problémáidra – gyere és tapasztalt meg Te is ezt a csodálatos mágikus szertartást.

 

A szenvedélybetegségeket, félelmeket, féltékenységet, irigységet, agressziót, dühöt, depressziót – sokféleképpen próbálják kezelni – de legtöbbször csak a testten keresztül – és gyógyszeres kezeléssel. Borzasztó nagy baj, hisz ez így nem hoz eredményt. Bárcsak az emberek ne ezt tennék. Hiszen az ember teste csak vetítővászon -mindaz belső folyamatainak kivetülése. A problémák megoldása ott fölösleges és hiábavaló.

Az ember test-lélek-szellem hármasság. Fizikai síkon, asztrál síkon és mentál síkon kell a problémákat rendbetenni. Sehogy máshogy nem működik.

 

Ez a meditáció azonnal beindítja a tisztító folyamatokat benned, ennek erejét Te is átéled és megtapasztalod.

Ha szeretnél változtatni életminőségeden és elhatároztat, hogy kézbe veszed életedet – tudd – nem vagy egyedül. Itt sok más ember is ugyanezt teszi, akikkel ha gondolod megoszthatod élményeidet, tapasztalataidat és erőt meríthetsz az ő sikereikből.

 

KÜLÖNLEGES MÁGIKUS MEDITÁCIÓ

szeretettel várunk Téged is!

 

Bejelentkezés: 06 30 975 8133